Nem ve bariyer

Pantenol

INCI / diğer adları: B5 vitamini · Panthenol

Yatıştırıcı ve nem destekleyici bir bileşendir; bariyeri zayıflamış görünen ciltlerde sık kullanılır.

Ne işe yarar?

  • Nem kaybını azaltır
  • Gerginlik ve hassasiyet hissini yatıştırır

Kimler için?

Tüm cilt tipleri; özellikle hassas ve aktif kullanan ciltler.

Nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam.

Dikkat

Genellikle çok iyi tolere edilir.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Pantenol içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Nem ve bariyer grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.