Nem ve bariyer

Beta-glukan

INCI / diğer adları: Beta-glucan

Yulaf ve mantar gibi kaynaklardan elde edilen, nem tutucu ve yatıştırıcı bir polisakkarittir.

Ne işe yarar?

  • Nem desteği sağlar
  • Hassas ciltte konforu artırmayı hedefler

Kimler için?

Kuru ve hassas ciltler.

Nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam.

Dikkat

Genellikle iyi tolere edilir.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Beta-glukan içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Nem ve bariyer grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.