Nem ve bariyer

Hiyalüronik asit

INCI / diğer adları: Hyaluronic acid · Sodyum hiyalüronat

Kendi ağırlığının kat kat fazlası suyu tutabilen, her cilt tipine uygun bir nem bileşenidir.

Ne işe yarar?

  • Cildin su içeriğini artırmaya yardımcı olur
  • Dolgun ve esnek bir görünüm sağlar

Kimler için?

Tüm cilt tipleri; yağlı ciltler için de uygundur.

Nasıl kullanılır?

Hafif nemli cilde uygula, üzerine mutlaka nemlendirici sür. Sabah ve akşam.

Dikkat

Çok kuru havada üzerine krem sürülmezse cildi kurutuyor gibi hissettirebilir.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Hiyalüronik asit içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Nem ve bariyer grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.