Nem ve bariyer

Gliserin

INCI / diğer adları: Glycerin

En yaygın ve en iyi bilinen nem tutucudur; cilde su çeker ve tutar.

Ne işe yarar?

  • Nem kaybını azaltmaya yardımcı olur
  • Formülün dokusunu yumuşatır

Kimler için?

Tüm cilt tipleri.

Nasıl kullanılır?

Neredeyse tüm ürünlerde bulunur; ayrıca bir şey yapman gerekmez.

Dikkat

Çok yüksek oranlar yapışkan his verebilir.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Gliserin içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Nem ve bariyer grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.