Yenilenme

PDRN

INCI / diğer adları: Polideoksiribonükleotid · Sodium DNA

Kore bakımında son dönemde öne çıkan, onarıcı ve nem destekli formüllerde kullanılan bir bileşendir.

Ne işe yarar?

  • Yorgun ve bariyeri zayıf görünen cilde destek amaçlı formüllerde yer alır

Kimler için?

Kuru, yorgun görünen ve hassas ciltler.

Nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam.

Dikkat

Kozmetik ürünlerdeki kullanım, klinik uygulamalardaki PDRN ile aynı değildir.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde PDRN içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Yenilenme grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.