Ton ve leke

Traneksamik asit

INCI / diğer adları: Tranexamic acid · TXA

Leke ve ton eşitsizliği görünümüne yönelik serumlarda niasinamidle birlikte sık görülür.

Ne işe yarar?

  • Koyu leke ve ton farklılıklarının görünümüne yönelik formüllerde kullanılır
  • Genellikle nazik kabul edilir

Kimler için?

Leke ve ton eşitsizliği görünümü olan, hassasiyet eğilimli ciltler dahil çoğu cilt.

Nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam kullanılabilir. Sonuçlar haftalar içinde ve yalnızca düzenli güneş korumasıyla anlamlı olur.

Dikkat

Kozmetik kullanım içindir; ağızdan alınan traneksamik asit ile karıştırılmamalı.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Traneksamik asit içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Ton ve leke grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.