Etikette sık görülenler

Etilheksilgliserin

INCI / diğer adları: Ethylhexylglycerin

Koruyucu sistemi destekleyen ve cilde yumuşaklık hissi veren yardımcı bir bileşendir.

Ne işe yarar?

  • Ürünün bozulmasını önlemeye yardımcı olur
  • Daha az klasik koruyucu kullanılmasını sağlar

Kimler için?

Tüm cilt tipleri.

Nasıl kullanılır?

Ayrıca bir şey yapman gerekmez.

Dikkat

Çok nadiren temas hassasiyeti bildirilmiştir.

Seçkimizde Etilheksilgliserin içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Etikette sık görülenler grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.